~ De Brekers ~ (Serie 1 Elke Dinsdag 4-10-1983 t/m 17-01-1984)
Afl. 1: Een Stalling om te Stelen       (Alle afleveringen duren ongeveer 20 minuten)
Peek gaat om eten, maar komt niet thuis met een Chinees, doch met een zak vol kroketten. Harry is daar niet gelukkig mee. Waar zijn de 100 gulden naartoe die Peek die ochtend nog had? Hij heeft ze geïn­ves­teerd! In een fietsenstalling!
Afl. 2: Slapende Honden Blaffen Niet
Het is veel te kalm in de fietsen­stal­ling. Peek voelt zich eenzaam. Hij heeft wel een klant die hem een fiets wil verlap­pen, maar Peek vertrouwt het niet. Zou een hond, die Fokke aanbrengt, hem kunnen helpen?
Afl. 3: De Verlloofde van Harry
Peek krijgt een brief van zijn vader, die in het bejaardentehuis zit: Ik kom eraan. Maar het blijkt niet voor even te zijn. En net nu komt mevrouw Duivelshof, de verloofde van Harry, voor het eerst op bezoek.
Afl. 4: Kassie Kijken
s Avonds ontspint zich een discussie over de tv: Peek wil naar een ontspannend programma kijken, Harry wil naar iets cultureels kijken. Dan komt er een agent aanbellen, die hem ervan verdenkt horloges geheeld te hebben.
Afl 5: De Breuk
Cafébaas Toon moet naar het hospitaal, en zoekt iemand die in zijn plaats het café wil openhouden. Harry wil dat wel doen. Maar nu is Trees plots haar werk kwijt.
Afl 6: Madama Veritas
Fokke komt Peek om raad vragen: hij moet een auto kwijt. Neen, geen hete auto, maar gewoon parkeren. Harry komt er ook bij - hij is heel sikkeneurig: hoe moet het nu met de wereld? Peek stuurt hem naar een waarzegster.
Afl. 7: In de Boot
Harry heeft 3.000 Mark gewonnen met de Duitse loterij. Peek is ongelukkig met zijn vochtige kelder. Harry overweegt een boot te kopen.
Afl. 8: Van de Regen in de Drup
Trees, Harry, Fokke en Peek gaan de boot bezoeken die Harry met hun geld gekocht heeft. Maar daar is iets mee aan de hand.
Afl. 9: Koffers Pakken
Peek, Fokke en Huib spelen een spelletje kaart. Huib heeft een zakelijk voorstel: een koffer voor hem bewaren, terwijl hij even ver­dwijnt.
Afl. 10: Kamertje Verhuren
Nu Trees en Harry in Canada zitten, begint Peek zijn vrouw toch te missen - de afwas is niet gedaan, de kamers zijn niet gestof­zuigd. Dan heeft Fokke weer een schitterende inval.
Afl 11: 't Zwarte Gat
Peek en Fokke zien de toegang tot hun favoriete kroeg versperd door dozen: Toon de kastelein maakt orde in zijn kelder. Door een oude krant wordt Peek herinnerd aan een buit die hij ergens verstopt had. Maar waar?
Afl 12: De Eenarmige Bandiet
Fokke zit zoals gewoonlijk te bedelen voor een borreltje. Maar Peek kan hem niet trakteren: hij is blut. En bovendien heef hij een be­las­tingsbrief gekregen. Dan doet Frits hem een zakelijk voorstel.
Afl.13: Sterallures
Een regisseur zoekt een locatie en Harry probeert hem de fiet­senstalling van Peek aan te bieden.

Afl 14: Breken en Bouwen
Frits moet een maand gaan zitten. En Trees is het geruzie tussen Harry, Fokke en Peek flink beu, vooral nu Harry besloten heeft in huis te gaan klussen. .
Afl 15: Kiespijn
Fokke riskeert zijn leven door pardoes de drukke straat over te steken. Een automobilist kan nog maar net op tijd stoppen. Ondertussen crepeert Harry van de tandpijn. Fokke wil het probleem verhelpen met de bekende truc met het touwtje en de deurklink. En Trees is grieperig..
Afl.16: Wat 'n Feest
Trees is niet gelukkig: volgende week zijn zij en Peek 20 jaar getrouwd en hun huwelijk is een sleur geworden. Maar gaan ze een feestje ge­ven? Harry heeft een ijscokar opgedoken om geld voor een cadeau bijeen te verdienen.

=======================================================
Click hier voor Serie 2   (Elke Zondag vanaf 13-01-1985 t/m 3-03-1985
en verder 20-08-1985 t/m 1-10-1985)