~ De Brekers ~ (Serie 2 elke Zondag vanaf 13-01-1985 t/m 3-03-1985
en verder 20-08-1985 t/m 1-10-1985)
Afl. 17: Een Bilk in de Keuken
Toon dringt aan dat Peek zijn rekening in het café betaalt. Dan gaat Peek maar naar huis, waar hij een vreemde geur ruikt: de af­voer is verstopt. En ontstoppen kost geld.
Afl. 18: Een Klere Dag
Huib stelt aan Peek voor dat hij in het weekend, wanneer zijn fietsenstalling toch dicht is, bij hem komt werken om textiel te verkopen. On­nodig te zeggen dat er weer heel wat verwikkelingen komen.
Afl. 19: Usance in de Branche
Peek zou graag een auto kopen. Fokke en Trees lachen hem uit.  Ondertussen heeft Fokke een cursus ABN gevolgd. En Harry blijft maar om melk vragen.
Afl. 20: Dierenleed
Huib is moe van zijn vrouw. Fokke heeft een rust­ge­ven­de hobby: vissen. Harry ook. Hoewel, rustgevend.
Afl 21: Eindelijk Volwassen
Peek en Fokke zijn weer eens te laat voor het eten. En van Harry wordt Trees ook niet echt vrolijk. Huwelijkscrisis!
Afl 22: Iedereen in Joop
Frits huurt de fietsenstalling van Peek om een par­tijtje posthume schilderijen voor een maandje op te slaan. Harrys depressie is over, hij is in Joop en gaat in de verkoop.
Afl. 23: Teels Lichten
Het is weer een schrikkeljaar en Fokke wordt 17. Har­ry is nog steeds in Joop en gaat nu langs de deur met tegeltjes met spreuken. En Joop zoekt opslagruimte voor al die tegeltjes.
Afl. 24: Op Herhaling
Fokke heeft een nieuw bandje voor zijn Walkman, en geniet van zijn muziek. Peek wil echter dat hij hem helpt: hij heeft wat noodvoorra­den van het leger op de kop kunnen tikken. En dan valt er een brief van het leger in de bus.
Afl. 25: Sluitingstijd
Peek is aan het schilderen geslagen. En Huib komt langs: hij heeft dringend geld nodig. Peek vraagt zich ongerust af waarom. En tot over­maat van ramp komt ambtenaar Putje de staat van bouwvalligheid controleren.
Afl. 26: Inbraak
Trees heeft zich verslapen omdat ze vergeten is de wek­ker te zetten. En er is verder geen klok in huis. Huib heeft nog wel een mooie Zaanse hang­jongen in de aanbieding. Dan wordt er ingebroken.
Afl 27: Algemene Belangen Partij
Peek en Harry twisten over een paar schoenen, en Fokke vindt zijn eigen schoenen niet meer. Het was dan ook een erg drukke avond gisteren, hij heeft zich tot voorzitter laten benoemen van de Al­gemene Belangen Partij. Bovendien heeft hij de fietsenstalling aan Wally aangeboden als kantoor.
Afl 28: Buurthuiswerk
Bij de Brekers in de buurt wordt een buurthuis ge­opend. Huib had er liever een zakenpandje neergezet. Fokke en Harry zien het wel zit­ten en willen meteen als vrijwilliger aan de slag. De een als speler in het kerstspel, de an­der als coördinator eenpansgerechten.
Afl.29: Scheiding
Toon is chagrijnig, zijn vrouw Bep is bij hem weggelo­pen. Peek, Fokke en Harry hebben daar alledrie zo hun mening over. Dan opent Alie een twee­de koffieshop en daar is het stukken gezelliger, zodat de cliëntèle massaal overloopt.

Afl 30: De Sterren
Harry is helemaal in de ban van de astrologie. De kers­ver­se horoscopist voorspelt ruzie tussen Peek en Trees, maar wat Peek en Alie sa­men be­kok­stoven, daar hebben zelfs de sterren geen weet van. Of toch wel?
Afl 31: Ik zie Ik zie wat jij niet ziet!
Fokke heeft haast met zijn ontbijt, want Huib heeft een klus voor hem. Ondertussen leest Harry in zijn horoscoop dat hij die dag beter in zijn bed blijft liggen. En dat klopt, want wanneer hij opstaat, maakt hij me­teen een flinke smak. En daarna ziet hij dingen.
Afl.32: Verliefd en Verloren
Fokke is verliefd. Op Truusje. Hij laat zelfs zijn bor­reltje staan. Terwijl Peek eens serieus met zijn vader gaat praten, komt Truusje haar fiets bij invaller Harry stallen. Dat kan niet goed gaan!

=======================================================
Terug naar Serie 1